קיר גבס אדום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/04/2015 | 21:45 | מאת: יונית

אקיר גבס אדום הוא קיר שיש בו חומרים מעכבי בעירה, האם יש בעיה לגור בחדר שכל הקירות שלו הם מהגבס הזה? כמו עם מזרונים המכילים חומרים מעכבי בעירה? מה ידוע על קירות גבס אלה ?האם יש דרך לחסום את הרעילות עיד צבע למשל?

משרד הבריאות הודיע שזיהום אוויר מסרטן. זו סביבת החיים. קירות הגבס בעלי ציפוי ואין מגע ישיר עם החומרים מעכבי הבערה. הסיכון שבשריפה גדול יותר ללא מעכבי בערה. החומרים שונים מאלה שבמזרונים. הם לא נדיפים, הם לא משתחררים בגלל חיכוך. אין מגע ישיר איתם. על הגבס יש שכבת צבע להגן על הקיר. גם חומרי בניה אחרים יש בהם סיכון דומה ואחר. הדבר נכון לגבי כל בניה בכל מקום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות