טלפון אלחוטי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/02/2015 | 20:45 | מאת: דניאל

האם קרינה של כ 50 מיליגאוס לאורך זמן מהווה סכנה בריאות? זה הנתון שהתקבל ממדידת הקרינה של טלפון אלחוטי אשר נמצא בסמוך למיטה בחדר שינה. כמובן שכעת הרחקתי אותו. בתודה

השאלה לא מוגדרת והנתונים לא מספיקים. לא ברור היכן בוצעה המדידה, באילו מכשירים, האם מכשירים אחרים נמדדו ועוד. הרחקה זה נחמד, אך לא הכרחי, כי הטלפון האלחוטי משדר רק בזמן שיחה ורק שהוא רחוק מעמדת הטעינה, כך שבעצם אין לך בעיה. מסוכן לבריאות? האוויר שאנחנו נושמים מסוכן, והשמש מסוכנת. האם הטלפון האלחוטי מסוכן? כנראה שלא. כך אומרים מחקרים בינלאומיים מקיפים, ארגון הבריאות העולמי וגם האגודה למלחמה בסרטן שלנו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות