כאבים עזים בכתף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/02/2005 | 13:43 | מאת: רינה

שאלתי מופנת לד"ר קויפמן לאחרונה מייד עם תחילת עבודתי עם המחשב והזזת העכבר אני חשה כאבים עזים בכתף ימין. כל כמה זמן אני חייבת להפסיק את העבודה להרים את היד למספר דקות והכאבים נעלמים וחוזרים שוב עם התחלת העבודה עם המחשב. בבדיקה אצל רפא נאמר לי שהבעיה מקורה במקלעת העצבים הברכיאלית. שאלותי לד"ר קויפמן הן: האם התופעה עלולה להיגרם כתוצאה מעבודה ממושכת מול מחשב? האם היא מוכרת כמחלת מקצוע? האם אני יכולה לפנות בתביעה לביטוח הלאומי?

05/02/2005 | 14:05 | מאת: לרינה

לדעתי, הכתובת היא רופא תעסוקתי. יש כאלו בקופות החולים.

05/02/2005 | 16:26 | מאת: לרינה

ובמקביל גם רופא אורתופד יוכל לייעץ

05/02/2005 | 17:02 | מאת: שלמה

חלק מהתופעה נגרם בשל זיהום אלקטרומגנטי לו את וכולנו חשופים. קיימים בשוק מוצרים המקטינים את התופעה עד כדי הפסקתה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות