חימום פופקורן בכלי פלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/01/2015 | 23:18 | מאת: li

קניתי כלי מפלסטיק עם מכסה שמיועד למיקרוגל מהסופר פארם של חברת sun day בכלי זה שמתי מיץ מנגו וגרגירי פופקורן, רק אחרי שאכלתי כמות לא מעטה, ראיתי שהגרגירים נדבקו לסיר ועל חלקם גם נדבקו חלקי פלסטיק מתוך הסיר, אכלתי פופקורן עם חלקי פלסטיק שרוף האם יכול לקרות משהו רע, האם זה רעיל? האם ברמה שעלולה לפגוע באדם? אשמח למענה בהקדם תודה

בלי לדעת מאיזה חומר עשוי הכלי, קשה לתת תשובה מלאה. אך, הכלי מיועד לשימוש במיקרוגל, אז סביר יותר שלא הפלסטיק נמס והדביק את הפופקורן אלא שאריות של הגרגירים עם מיץ המנגו. בכל מקרה לאכול פלסטיק, כמויות קטנות, לא קורה משהו נוראי, יעבור את מערכת העיכול ויצא החוצה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות