קרינה סלולרית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/01/2015 | 19:04 | מאת: אימא מודאגת

נתקלתי במאמר שטוען שאין הוכחות חד משמעיות שקרינה סלולרית מזיקה, ושעל כל מחקר שטוען כך אפשר למצוא מחקר שטוען הפוך: http://www.simtik.co.il/cellular-radiation/ ממליצים שם לנקוט בזהירות מונעת וכו'... אבל רציתי לדעת ממקור רפואי ראשון - כמה זה יעיל? האם באמת אין הוכחות חד משמעיות לנזקי הסלולר? תודה אימא מודאגת

מתוך אוסף המחקרים שבוצעו עד כה בעולם ודו"חות ארגון הבריאות העולמי כנראה שאין הוכחה לכך שקרינה סלולרית בעלת יכולת פגיעה משמעותית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות