אקונומיקה ועובש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/01/2015 | 14:57 | מאת: צפי

יש מאז הסערה האחרונה עובש על קיר חיצוני שלחדר השינה. אני רוצה לנסות להסיר זאת באקונומיקה. חלק מהעובש ממש צמוד למיטה ולאיזור הכרית והראש. האם זה בעיה לישון מיד לאחר ניקוי הקיר באקונומיקה ונדרשים ימים או שעות של צינון עד שאוכל לחזור לישון שם או שמיד אחרי ניקוי אפשר לשיון שם? תודה

אפשר להשתמש באקונומיקה לטיפול בכתמי עובש. אך, זה לא פותר את הבעיה. יש לטפל בבעיה שבסערה הבאה שוב יחדרו מים והעובש יחזור. אז, כדאי לעשות טיפול מקיף ולא לטפל רק בסימפטומים המכוערים של כתמי העובש. לגבי שינה בסמוךץ במהלך הניקוי ולאחריו לפתוח חלונות לרווחה לאוורר טוב (לפחות שעתיי-שלש) ואז אפשר לישון. אך, במקום אקונומיקה אולי עדיך להשתמש בצבע קיר דוחה/מונע עובש, בלי סיכון של כלור המשתחרר מהאקונומיקה.

07/01/2015 | 18:34 | מאת: ציפי

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות