הדברה והריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/12/2014 | 10:03 | מאת: Jane

שלום רב! המדביר עשה הדברה בדירתנו החדשה עם ביפנטרין. לאחר ההדברה הוא סגר חלונות ופתחנו אותן רק כעבור יממה (למרות שהוא אמר שאפשר גם אחרי 3 שעות), לאחר אוורור של שעתיים רחצנו את הרצפה עם מים. שאלה: התברר שהייתי בתחילת ההריון (שבוע 4-5) והייתי נוכחת בדירה בעת שטיפת הרצפה במים, בדירה שאווררה רק כשעתיים לפני זה. האם יש סיכון לפגיעה בעובר? האם בעת שטיפת הרצפה והתייבשותה החומר מתנדף לאוויר ויכול להגיע לראות של אישה הרה? תודה על תשובתכם!

לפי התאור שלך של הלוח הזמנים, שטיפת הרצפה והאוורור לא אמורה להיות בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות