קרינה בבית ספר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/10/2014 | 21:39 | מאת: אפרת

שלום לפני כחודש ביצענו בבית הספר בדיקת קרינה עי מודד מוסמך עי משרד לאיכות הסביבה הבדיקה הייתה ב 8:30 בבוקר לפני שבוע חזרנו על הבדיקה במקומות הבעיתיים עם חברה אחרת ב 15:30 והיו הבדלים גדולים בתוצאות מעבר לזה שהבודק בבדיקה השניה החזיק לפני המכשיר מחברת וטען שהגובה צריך להיות מטר והמחברת עוזרת לו להיות 0.3 מהקיר אני מעוניינת לדעת אם זה נכון ואיך יכול להיות שיש הבדל כה גדול ממקום שנמדדה בו קרינה של 19 יש כעט 2.0 האם זה בגלל השעות ??

לא ברורה מה הבדיקה, מה בדקו מה התוצאות. מהן יחידות המדידה. מקומות בעיתיים? בודקים שונים? בודק, פרטי או אחר חייב להיות בודק מוסמך. בודק עובד לפני ההנחיות. ההפרש בשעות לא אמור להשפיע על התוצאות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות