סנויצ'ים חמים בשקית אוכל מניילון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/08/2014 | 20:07 | מאת: מיכאל

שלום רב, למיטב הבנתי זה נחשב מסוכן שפלסטיק חם או נילון חם יבואו במגע עם אוכל. לעתים יוצא לי לחמם לחם בטוסטר אובן בטמפרטורה של 150-200 מעלות צלזיוס,להכין מהלחם סנדויץ', ולשים אותו בשקית אוכל מניילון. שמתי לב כשאני שם את הסנדויץ' בשקית האוכל מהניילון הוא עדיין די חמים. האם בריא לאכול סנדויץ' כזה שהיה בשקית האוכל הזאת? תודה. מיכאל

אין בעיה לאכול את הסנדוויץ' החום נמוך כבר בשלב שמכניסים לשקית. אם השקית לא נמסה בעצמה, אפשר לאכול ולהנות מהסנדוויץ' הבעיה היא האדים שנשארים, והם עושים את הסנדוויץ' קצת רך, אך זה כבר ענין של טעם ולא של בטיחות ובריאות

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות