אישור מרופא תעסוקה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/08/2014 | 22:27 | מאת: עמית

לאחר שמתחתי שריר ברגל הייתי 5ימים בימי מחלה מרופא המשפחה (לא תאונת עבודה ) האם המעסיק יכול לחייב אותי באישור מרופא תעסוקה ע"מ שאחזור לעבודה? תודה על העזרה

תלוי בתפקיד שלך בארגון. אם התפקיד שלך מושפע מהפגיעה ברגל, הדבר עלול להוות בעיה בעבודה שלך, כולל סיכון שלך לפגיעה נוספת ואחריות המעסיק לכך. במקרה זה המעסיק יכול לבקש אישור רופא תעסוקתי. לא אם התפקיד שלך לא מושפע מהפגיעה (למשל תפקיד משרדי שאתה יושב רוב היום).

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות