שקע

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/06/2014 | 22:31 | מאת: עמר

אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום אבל לפני רבע שעה ישבתי במשך כמה דקות עם הגב ממש צמוד לשקע החשמל ולשנייה הרגשתי (או שדמיינתי שהרגשתי) עקצוץ קטן. אפשר להתחשמל בצורה הזאת? ואם אחרי רבע שעה לא קרה לי כלום זה אומר שלא התחשמלתי? אפשר בכלל להתחשמל בדיליי?

לא, לא מתחשמלים בדיליי. אם הגב היה צמוד כל הזמן לשקע יכול להיות התחשמלות בכל זמן. יכול להיות גם שזה היה פירוק חשמל סטטי (חולצה מסיב סינטטי לדוגמא). כדאי להזמין חשמלאי שיבדוק ויקבע אם יש בעיה בשקע.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות