שימוש בתכשיר להדברת נמלים המכיל 2% ביפנטרין

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/06/2014 | 16:56 | מאת: אלי

יש לי במרפסת מספר עציצים של צמחי תבלין נענע רוזמרים וכו' וגם עציצים עם צמחי נוי בגלל מתקפת נמלים פיזרתי בעציצים תכשיר גרגירי להדברת נמלים המכיל 2 אחוז ביפנטרין. האם מותר להשתמש בצמחי התבלין ???

בלי לדעת איזה תכשיר בדיוק השתמשת, על התכשיר יש תוית ובה בודאי כתוב שאסור לרסס את החומר על מזון ומוצרי מזון. הצמחים שנחשפו לחומר להשמיד.

04/06/2014 | 22:41 | מאת: אלי רביבו

זה לא חומר נוזלי לריסוס . אלה גרגירי חול עם חומר שמפזרים על דשה או עדניות החומר פוזר ישירות על האדמה בתוך העציצים ולא על הצמחים.

תשובתי המקצועית היא לא לאכול. ואם נראה לך שזה תקין לאכול, בבקשה, אך מה תעשה עם חדירה דרך שורשים ופיזור אבקתי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות