שאלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/05/2014 | 22:02 | מאת: דרור

נדקרתי בקטנה מעלים של דקל שצומח ליד הבניין שלי ואני יודע שקרה לפעמים שנגרמו לאנשים זיהומים מדבר כזה. זה יכול לגרום לזיהום גם אם זאת דקירה קטנה כזאת שאפילו לא השאירה סימן? ואם יש זיהום מרגישים את זה?

זיהום יכול להיות מכל דקירה בכל מקום ובכל זמן, אם היה זיהום על החומר הדוקר, או שהוא מכיל חומר רעיל. גם אם הדקירה קטנה, בעין לא תראה שיש פגיעה, אך ברמת המיקרו יש. אם היה נגרם לך זיהום, לאחר מספר שעות היה מופיע סימן אדום באזור, אם לא הופיע כנראה אין שום זיהום או חדירה של חומר רעיל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות