צביעת בריכה ועשן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/05/2014 | 22:29 | מאת: אופק

אני גרה בקומה חמישית וצובעים את הבריכה שמתחת לבניין שלי. הריח של הצבע מגיע טיפה לדירה שלי. זה מזיק? ועוד משהו: לפעמים יש ריח של עשן כמו של שריפה. האם הכמות שאני מריחה מזיקה?

בדרך כלל בחשיפה קצרה לחומרים בעיתיים והפסקה, הגוף מתגבר ומפנה החומרים החוצה. עדיין יכולים להיות אנשים רגישים שכן תגרם להם פגיעה. האם אפשר לבדוק ולזהות? לא מומלץ לקרוא תשובות קודמות על שאלה זו. לא משנה אם זה ריח של צבע, או ריח אחר. רק אם חס וחלילה מתפתחת מחלה או רגישות אלרגית מידית יש בעיה וניתן לזהות ולטפל. בדרך כלל כמויות מזעריות כאלה הם חלק מהחיים. ברוב המקרים אם יש נזק, הנזק איננו מידי, אלא מצטבר ונובע מחשיפה להרבה חומרים במשך זמן ארוך, כל החיים. כדי להגן על עצמנו, ובמיוחד על הרגישים בינינו, יש לצמצם חשיפה למינימום האפשרי. ותיאור של ריח כמו שריפה בערך כמו להגיד נשמתי אי אפשר לענות על שאלות כאלה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות