פינוי חומרים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/05/2014 | 13:12 | מאת: שושי

שלום,בעבר דיברנו על העברת בקבוק פלסטיק עם אלכוהול 70% לבית המרקחת אך מאחר ובית המרקחת לא רוצה לערב תרופות יבשות עם חומר נוזלי,ואמרת שלא לשפוך את האלכוהול לביוב או כיור, מה לגבי לשפוך את האלכוהול בכמויות קטנות על מדרכה בצד לא ליד אנשים ?? 2. האם אפשר לזרוק לאשפה את הקרחונים הכחולים ששומרים על קור בצידנית, האם יש סכנה שישברו במיכל איסוף אשפה,האם החומר רעיל במקרה זה? תודה.

חס וחלילה, זה עלול להדלק גם בכמויות קטנות. סכנה נוראית. מהיכן את מביאה הצעות מסוכנות כאלה? לביוב? וידלק בהמשך הדרך ויוביל לפיצוץ? מפנים בצורה מסודרת. אם לאו, תשאירי בעומק הארון עד שיהיה פינוי בטוח. ומאוד מוזר מה שבית המרקחת אמר לך. הם מפנים גם וגם. לגבי קרחונים, 1. למה לזרוק? הם רב פעמיים לשנים ארוכות מאוד 2. אין בעיה לזרוק קרחומים לאשפה ביתית רגילה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות