קרית יערים גבעת זאב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/05/2014 | 15:17 | מאת: קובי

אני מתגורר בקרוואן באזור ירושלים וחומר הנמצא בקירות הוא צמר סלעים שמשמש לבידוד, צמר סלעים זה קיים בקירות אלו מעל 10 שנים ברצוני לדעת האם חומר זה עלול להזיק לי באופן כל שהוא מבחינה בריאותית, יש להוסיף שצמר סלעים זה אטום בתוך הקירות ואין שום חורים או פתחים בקירות הגבס של הקרוואן

מקווה שהמגורים נעימים לך, כי המקום יפה והאוויר נעים. וגם אין לך סיכון מהחומר הסגור בתוך הקירות. כדי שחומר יפגע בנו, עליו לבוא במגע ישיר איתנו. מגע ישיר יכול להיות בנשימה, מגע בעור ובעיניים ודרך מערכת העיכול (תלוי בחומר). מאחר שהחומר סגור בתוך הקירות ותארת מצב שהתחזוקה טובה, ואין בעיה של סיבים באוויר, אז תמשיך לחיות בכייף, כי אם אין מגע אין פגיעה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות