חימום צלחת חד פעמית במיקרוגל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/05/2014 | 20:29 | מאת: אלונה

אמא שלי בטעות חיממה צלחת חד פעמית במיקרוגל וכשהיא סיימה להתחמם אמא שלי שמה לב שזו צלחת חד פעמית וזרקה אותה. במצב הזה יכולים להשתחרר רעלים לאויר? לא אכלנו מהצלחת, עדיין יכול להגרם נזק?

1. יש הרבה מאוד סוגים של כלים חד פעמיים שכן ניתן לחמם במיקרוגל ללא בעיה 2. גם אם חומם בצלחת חד פעמית, אם בסוף החימום הצלחת לא שינתה צורתה, אפשר היה לאכול האוכל. 3. אם הצלחת לא שינתה צורתה אפשר היה להמשיך ולהשתמש בה. 4. גם אם השתחרר מעט מאוד חומר, ומדובר במעט מאוד חומר, אם זה פעם אחת, או לעיתים מאוד רחוקות לא קורה נזק, לא יותר מהחיים הרגילים בבית ובסביבה של חומרים פלסטיים ועץ לא מלא, חומרי צביעה שטיחים, מכוניות אוכל תעשיתיועוד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות