מעקה למדרגות שיורדות לחצר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/05/2005 | 19:24 | מאת: זיו

יש לי בבית מדרגות שיורדות לחצר ודלת סורג לפניהם שיש לפתוח כדי לרדת. כשפותחים את דלת הסורג היא נעה שמאלה צמוד למפלס המדרגות. הבעייה שלי היא שעלי להתקין מעקה משני צידי המדרגות כדי למנוע נפילות של הילדה .ואם אעשה זאת כשיפתח הסורג,הוא יתנגש במעקה הזה. למי יש רעיון לפתרון הבעיה הזו?

12/05/2005 | 20:12 | מאת: סלרי

זיו חג שמח יש שתי אפשרויות 1.להתקין מעקה ולהסיר את הסורג(דלת) 2.להתקין מעקה כהמשך לפתיחת הדלת (בזמן שהדלת פתוחה היא ננעלת לצד) הדלת מהווה מעקה נייד. מעקה בכל מקרה חובה לצידי המדרגות. סלרי

13/05/2005 | 07:07 | מאת: זיו

לסלרי.תודה .סעיף מספר 2 בתשובתך הוא רעיון מצויין-ואפשרי לביצוע אצלי בשטח. מה דעתך דעתכם על הרעיון לסורג מתקפל? כזה שיותקן במקום של הסורג. האם הסורגים המתקפלים נחשבים לבטוחים כנגד פריצות? מה אתם ממליצים לביצוע - סורג ננעל הצידה או סורג מתקפל ומעקה?

13/05/2005 | 11:39 | מאת: סלרי

לזיו שלום ככל שתוסיף צירים לסורג על מנת לקפלו,אתה מחליש אותו בחוזקו. בנוסף לכך אפשרות הקיפול מסורבלת ומסוכנת. סלרי

15/05/2005 | 13:46 | מאת: אוריאל שמואלי

אם בילדים אנו עוסקים, עדיף כי לא יהיו בסביבה פריטים מתקפלים, העלולים להדמות לגיליוטינה. אוריאל

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות