שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/05/2014 | 16:58 | מאת: אליס

היה לי בחדר בקבוק עם מקלות כזה בריח לימון והוא נשבר. היתה עליו מדבקה והיה כתוב שהוא רעיל. הוא נשבר כשלא הייתי בבית וסבתא שלי (בת בערך 60) ניקתה את הכול ועכשיו יש לה בחילה והרגשה לא טובה בגלל שהריח של זה היה ממש חזק. האם זה מסוכן ויכולה להיות לה הרעלה או משהו בגלל זה?

אם כתוב רעיל למה להשתמש כחומר ריח?! אם עד עכשיו לא עבר, לגשת לעזרה ראשונה או מיון. אם עבר, אז, לא בעיה. כמות קטנה לא אמורה לגרום לפגיעה ארוכת טווח, אם עבר (שוב לא יודעת בדיוק באיזה חומר מדובר, יש מאות מוצרים כאלה וההרכב לא תמיד ברור וידוע, יותר טוב להמנע מהם בכלל).

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות