מדורות ל"ג בעומר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/05/2014 | 18:08 | מאת: שושי

א. ברצוני לשאול האם הועברה המודעות לבתי ספר לגבי ההנחיות מה מותר לשרוף ומה לא, כפי ששאלתי מספר ילדים ששרפו פלסטיק ,הם לא שמעו שיש איסור כזה כמו כן קרשים של ריהוט צבועים,לא ידוע שהצבע רעיל,הדבק המדביק אותם. מה אפשר לעשות בכדי לקדם את הנושא? לפנות למשרד לאיכות הסביבה ושהם יעבירו למשרד החינוך?למשל. ב. כדי להפחית חשיפה לכך,האם סגירת החלונות והתריסים בבית מספיקים? יש לציין שהמדורות מתבצעות לא רק יום אחד אלא כמה ימים גם לפני. תודה שושי

א. אין חובה לבתי ספר ללמד את זה. זו פעילות עם הורים וזו אחריות הורים. ב. הכי טוב חדר אטום עם מסכה. אך, זה לא סביר. אז, להשאר בבית ולסגור חלונות, מספיק בהחלט, אלא אם המדורה ממש מתחת לחלון שלך...

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות