מדפסת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/04/2014 | 17:02 | מאת: ורד

שלום רב. יש לי על שולחן העבודה שלי מדפסת משולבת עם פקס ומכונת צילום.היא תמיד מכובה כי היא קרובה אלי ורק כשאני צריכה הדפסה או צילום אני מדליקה אותה ומיד מכבה כשמסיימת את הפעולה.כל זאת כי נאמר לי שמכשיר זה פולט קרינה מסכנת כשהוא ליד אדם ואצלי היא ממש על שולחן העבודה שלי,קרובה אלי כ 30-40 ס"מ. האם זה מסוכן? האם זה שאני מכבה אותה זה נכון לעשות? תודה מראש.

לא יודעת מי אמר לך ועל סמך אילו מקורות מידע החליטו להגיד לך את שאמרו. תכבי או לאו אין הבדל. את יכולה להשאיר דולק או לכבות לפי הנוחיות. מה שנפלט הנו שדה אלקטרומגנטי שיש בכל מכשיר חשמלי ומהחיים על כדור הארץ.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות