אלומניום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/04/2014 | 08:51 | מאת: ירדן

שלום רב ראיתי למטה שכתבת תשובות לגבי החומר אלומניום בסירים ושהוא די מסוכן אם לא מפוקח אז מה לגבי האלומניום בדאודורנט שעל הגוף שלנו בבית השחי שמתחמם... זה נשמע לפי הדברים ממש מפחיד! ומה עושים כשאין ברירה ורק דאודורנט כזה עוזר?גם לילדים?כל השאר לא מגנים מהריח? תודה מראש על התשובה

שאלת כבר את השאלה הזאת ונענת בעבר. החדירות מבישול הוא דרך מערכת העיכול, ללא שום עצירה. גם ללא חימום האלומיניום חודר לאוכל, פחות אמנם, אך מגיע למזון ולתוך הגוף שלנו. חימום בבית השחי? לאיזו טמפרטורה? 36.5 מעלות צלסיוס, לא בדיוק חום של תהליכי בישול טיגון ואפיב. וכפי שאמרתי הבעיה איננה החימום בחדירות, אלא רק משפיע על הכמות שתחדור למזון. החדירות בבית השחי איננה מחימום אלא אם העור פגוע, למשל לאחר הסרת שיער. אחרת לא מהווה בעיה. אופן הפעילות של אנטיפרספרנטים היא לחסום את תהליך ההזעה, לא כמו דאודורנטים. תחפשי בחנויות, יש הרבה מאוד מוצרים שלא מכילים אלומיניום ועושים עבודה מעולה. ואם זה היחיד שעוזר, החלטה שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות