בניית חנות וריח חריף מניסור אולומיניום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/03/2014 | 11:06 | מאת: שושי

דר נכבדה, בעבר שאלתי שאלה לגבי חנות לפרופיל אלומיניום,ונענתי לגבי זה ששם לא מייצרים את האלומיניום ושבבים בניסור לא נכנסים לדרכי הנשימה. שאלתי היא בקשר לחנות שבונים ליד ביתי,ולצורך סידור הדלת מאלומיניום ניסרו את האלומיניום , האם החומר שנפלט לאוויר מניסןר אלומיניום מסוכן לנשימה(לא הכוונה לשבבים אלא לריח החזק שהיה)? תודה רבה

הפעילות הנה מזדמנת בלבד, והחומרים שעברו לאוויר בכמויות זניחות. הריח שהיה לא מלמד על היות חומר מסוכן או על הכמות שלו. יש חומרים עם ריח חזק ללא סיכון ויש חומרים ללא ריח כלל שהורגים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות