סוללות במכונת כביסה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/03/2014 | 17:33 | מאת: שושי

בטעות הוכנסה בובת פרווה שלא זכרתי שיש בתוכה קופסא עם סוללות, למכונת הכביסה. האם יש בעיה עם שאר הבגדים?כלומר בעיה עם יצירת חומר רעיל עם אבקת הכביסה בטמפרטורה של 30 מעלות, או בעיה שנוצרה עם הסוללות בטמפרטורה כזו) ,או פגיעה במכונה מבחינת הרכב החומרים שממנה המכונה בנוייה? תודה

מה שעשית, גם אם בטעות, היה יכול להיות מסוכן בטיחותית. יש סוללות שבמגע עם מים יכולות להתלקח ואפילו להתפוצץ. רק סוגים מסויימים. למזלך, כנראה הסוללות תקינות ולא היתה בעיה. מבחינת שחרור חומרים אין שום בעיה. אז, הבגדים בסדר, המכונה בסדר, וכנראה גם הבובה. בעתיד לוודא היטב שלא מכניסים סוללות משום סוג למכונת הכביסה.

10/03/2014 | 11:20 | מאת: שושי

16/03/2014 | 19:46 | מאת: שושי

לאחר פתיחת הקופסה לזריקת הסוללות, הבחנתי שבאחת הסוללות הייתה חלודה, האם תשובתך נשארת כפי שענית,ואין בעיה? תודה רבה

התשובה לא משתנה לשים במתקן למחזור סוללות

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות