מיקרוגל בעל ציפוי פנימי אמייל קרמי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/02/2014 | 21:28 | מאת: לילי

ברצוני לדעת האם בתוך מיקרוגל בעל ציפוי אמייל קרמי אנטיבקטריאלי האם קיימת סכנה אם הציפוי האמייל הקרמי נשרט או התקלף ? האם התופעה של זיגוג (ציפוי מזכוכית ) שמצפים את כלי הקרמיקה שיהיו עמידים לשחיקה והסכנה שבתהליך הזיגוג יש הוספה של עופרת או קדמיום , קיימת גם בציפוי האימייל שבתוך המיקרוגל? היכן אני יכולה לקבל מידע לגבי יתרונות וחסרונות ציפוי אמייל קרמי בתוך מיקרוגל ?

הציפוי הנו ליופי ולשמירה על המיקרוגל. ללא ציפוי את לא תאהבי את המכשיר שיראה מכוער. אז עושים ציפוי. הציפוי עמיד לתנאי החימום המוגדרים במכשיר, ואין שום בעיה איתו ואין קשר ודמיון לזיגוג קרמי. זיגוג מיקרוגל עם מתכת יחזיק מעמד שניה אחת בלבד. לגבי ההיבט האנטיבקטראלי, נחמד כגורם שיווקי, ולא מעבר. אין מה להשוות לזיגוג קרמיקה, תהליכים שונים לחלוטין. גם בקרמיקה, תלוי, יש עם תוסף ויש ללא תוסף. ועופרת וקדמיום הם רק 2 דוגמאות מתוך הרבה מאוד חומרים. ממש לא הכרחי שיהיו דווקא ה 2 שהצגת, ויכול להיות שלא יהיה שום תוסף. יתרונות וחסרונות - תחפשי בפורום צרכנות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות