לגבי נורת הלוגן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/02/2014 | 19:54 | מאת: בתשבע

שלום רב, נפלה לי על הריצפה נורת הולגן. ושמעתי רעש שלש התנפצות אך ראיתי בברור שבר באיזור הלבן בקצוות שזה מחומר אחר (מחרסינה? פלסטיק?). אך יתכן שגם הזכוכית נשברה ולא רק הפלסטיק הקצוות - קשה לי להבחין. אם אכן זה רק מה שנשבר ולא הזכוכית אני מניחה שהחומר המסוכן לא נפלט. האמנם? והאם האינדיקציה לכך תהיה שגוף התאורה יפעל כשאחבר את הנורית אליו. במידה שהגוף תאורה לא יפעל אני מניחה שזה אינדיקציה לכך שהשבר היה גם בנורה עצמה ולא רק רק בקצה הלבן ואז השאלה שלי זה עד כמה מסוכן לנשום את החומר. איני יודעת לאן זה התנפץ זה כל כך קטן אך החומר מן הסתם נפלט לחלל החדר. מה עושים? תודה

אין בעיה בשבירה של מנורת הלוגן, כמובן חוץ מכך שאולי יש שברים של זכוכית. אין בעיה לנשימה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות