משטח PVC

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/02/2014 | 11:52 | מאת: ויקי

שלום, הריצוף בביתי חלק מאד. יש לי תינוק שהחל ללכת. אני מעוניינת לקנות משטח PVC גדול ולהניח על הרצפה (ללא דבק), פשוט להניח יריעה גדולה מאד. החשש העיקרי שלי הוא שקראתי שPVC משחרר חומרים רעילים מאד לאוויר וזו הסיבה שעד היום נמנעתי. האם אכן רעיל? תודה רבה.

כל חומר רעיל, תלוי בכמות החשיפה. PVC עם השנים משחרר חומר, גם כבלי החשמל בבית משחררים אותו החומר, עשויים מאותו החומר...כך שההחלטה שלך. במקום משטח PVC שגם הוא יכול להיות חלק, אולי תשקלי ביצוע טיפול ברצפה עם חומר למניעת החלקה. מחזיק מספר שנים ולא בעיתי מבחינת שחרור חומרים.

16/02/2014 | 11:33 | מאת: ויקי

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות