חנות אלומיניום לבניית חלונות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/02/2014 | 11:52 | מאת: שושי

האם יש בעייה בשהייה בסביבת חנות זו שנמצאת באזור מרכז הקניות ביישוב?

השאלה כללית מדי.

11/02/2014 | 17:25 | מאת: שושי

מבחינת נשימת האוייר. לגבי קנייה במכולת שליד קיבלתי בעבר תשובה שאין כניסת חומרים לאוכל.

ו...התשובה לא משתנה. כבר קבלת התשובה תשובה שאין בעית נשימה ושאין בעיה בכניסה לאוכל (לא שמעתי שאפשר לנשום אלומיניום שחותכים לגודל של חלונות, זה לא מפעל יצור חומר הגלם). נא לא להתחיל שום דיון סתמי בדברים שהסיכון בהם אפסי וזניח. זניח זה משהו לא מתיחסים אליו כי זה חלק מהחיים ואין מה לעשות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות