סוגים שונים של סבון ובאחוזים שונים.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/02/2014 | 13:08 | מאת: שושי

האם אפשר לשטוף עם אותו ספוג, פעם עם סבון כלים מחברה מסויימת ובאחוז ריכוז מסויים, ובאותו יום לשטוף עם סבון כלים אחר, עם אחוז ריכוז גבוה יותר באותו ספוג, האם חלה כאן אותה טענה שאסור לערב חומרי ניקוי שונים יחד? תודה

אין למה את שואלת אפילו לא קרבה רחוקה לנושאי הפורום. סבון הוא סבון. כמו שתגידי לא לערבב מיץ פטל עם מיץ לימון. ממש לא קשור. השאלות האלה כבר באמת מאוד מכבידות. נא להמנע מהן, לא רוצה למחוק שוב.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות