סוגי זכוכית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/02/2014 | 12:34 | מאת: שושי

האם זה נכון שישנם סוגי זכוכית או איכויות שונות לזכוכית לקופסאות לאחסון מזון? כלומר קראתי שזכוכית למשל תוצרת סין פחות איכותית ומכילה חומרים שיכולים להתפרק בחום או בהקפאה למשל .האם זה נכון? 2. האם כל כלי זכוכית מתאים לשטיפה במדיח אם כך? תודה רבה.

יש אלפי סוגי זכוכית. אך לא מתפרק בקור ולא בהקפאה. גם בחום של מים רותחים לא יקרה כלום. ומעל זה הזכוכית לא עמידה, תתפוצץ, כך שלא משנה מה יכול לקרות ב 1000 מעלות. לרחוץ במדיח או לא מה שנוח לך. ושוב שאלות צרכנות ודומות, לא זה הפורום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות