שמן בדרגת שרוף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/01/2014 | 11:03 | מאת: שושי

האם יש בעייה לשים מים במחבת לאחר טיגון בשמן לאורך זמן,מבחינת אדים רבים של שמן שעבר טיגון רב,לעלות לאוייר ולנשום ? תודה.

אותה הבעיה כמו שיש במהלך הטיגון, רק שאז את לא רואה את האדים כמו ברגע שמוסיפים מים. זניח.

03/02/2014 | 14:58 | מאת: שושי

כשכתבת "אותה הבעיה" האם התכוונת שיש בעיה בעשן המתפזר בזמן טיגונים,באזור מטבח לא מאוורר בבית בחורף, לנשימה?

03/02/2014 | 15:33 | מאת: שושי

מקווה שלא תכעסי שאני שואלת שאלה שקשורה לשאלות שענית בעבר.,אך האם זה נכון לאחסן את התרופות במטבח במדף פתוח בסביבה זו,האם תשובתך שאין מצב של כניסה לתרופות של עשן תקף?

השאלות שלך מאוד מכבידות ומתיחסות לדברים שוליים שאין בהם שום בעיה. וזה חוזר שוב ושוב, וכן את מתבקשת להפסיק. לא קשור לכעס, כי אני לא, אך זה לא הפורום. יש לך חרדות מדברים שלא קיימים ואת חופרת למצוא אותם, ומרחיקה שאלות של אנשים אחרים, בגלל הדיונים בנושאים שוליים וזניחים. אין אפילו קצה קצהו של סיכון או בעיה. יש לאחסן תרופות לפי ההנחיות שמגיעות עם התרופה.

04/02/2014 | 12:13 | מאת: שושי

לא קשור לחורף אלא לתהליך הטיגון. את מערבבת מושגים ונושאים שאין ביניהם שום קשר. כן, בטיגון עולים לאוויר שפריצים קטנים של שמן,וכן את נושמת אותם, וכן זה לא הכי בריא בעולם, ולא אין מה לעשות חוץ מאשר לא לטגן ואולי להכנס לחדרים אטומים ולא להחשף לעולם. ובבקשה לא להמשיך בשאלות האלה שאין בהן ממש ורק מעמיסות על דיונים עקרים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות