חומצת מלח

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/01/2014 | 22:18 | מאת: עינב

כשעברנו לבית החדש נשאר לי לכלוך על הריצוף במקלחות וקניתי חומצת מלח אשר עשתה את העבודה בצורה מעולה. מה שכן נשאר לי עוד המון במיכל ולא זרקתי את המיכל. היום ארבעה חודשים אחרי עשיתי קצת סדר וראיתי את המיכל וביקשתי מבעלי שיזרוק לפח. בעלי יצא החוצה ושפך את החומצה על האדמה מאחורי הבית... עכשיו כשיצאתי ראיתי שעולים אדים באוויר... בעלי הלך ושפך על זה מים. האם זה מסוכן? או שזה יתאדה ויעלם?? חשוב לי לדעת.. יש לי שני תינוקות בבית ולא הייתי רוצה להסתכן. אשמח לתשובה. תודה

כל המהלך שלכם שגוי. כדאי לשאול לפני שעושים, ועכשיו כל מה שנשאר זה להצטער. אסור לשפוך חומצה על אדמה ולא על צמחים. כמו שאוכל לך את העור והבשר כך הורס את הצמחיה ואת הקרקע. באופן רגיל, פקח הגנת הסביבה יכול לתת לכם קנס בגובה של 250,000 שקל!! לא בדיחה ולא טעות. לא שופכים על האדמה. ולא שופכים על זה מים שיחדירו החומר עוד יותר לאדמה. החומר יכול להשאר בבקבוק סגור לשנים ארוכות ללא בעיה. ניתן להשתמש בו לשימושים שונים כמו פתיחת סתימות ועוד, ולא לפגוע באוויר, באדמה ובצמחיה. בלי קשר לתינוקות, אדי החומר מסוכנים למבוגרים ולילדים. אם זה היה בחצר לא ממש משפיע על הילדים, יותר כדאי שתדאגי לבעלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות