קיר גבס

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/01/2014 | 19:02 | מאת: יוסי

אני גר בדירה שכורה שעשויה מקירות גבס מעל מיטת התינוק התקלף הקיר ונחשפה מעין שכבה חומה שנראית כמו עץ. יש לך מושג מה זה והאם זה מסוכן לנשימה? הדבקתי איזה קישוט כדי לחסום גישה אבל לא צבעתי כי כאמור זו לא דירה שלי אך אם ידוע לך שיש למהר לכסות את החומר אעשה זאת. תודה

קירות גבס הם לא בעיתיים. הקיר בנוי משכבות, התקלפה שכבה שהגיעה לשכבה אדומה-חומה, של החומר מעכב בערה, למקרה של שריפה. אין סיכון ואין בעיה. אם אתה חסכן מאוד, לא צריך לצבוע

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות