כפר יונה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/01/2014 | 09:16 | מאת: רועי יעקוביסנקי

שלום אשמח לקבל מידע לגביי חלון הממד , אנחנו עשינו תריסים שקופים קבועים בממד העם זה בטיחותי ? בעל העסק טוען שעשה עבודות כאלה בעבר ואין שום בעיה אשמח לשמוע מה דעתך?

זה לא ענין של דעה, אלא דרישות לגבי חלון ממ"ד שאמור לאטום ולהגן במקרה של הדף. זה שהוא עשה זה נחמד, לא אומר שהוא עושה כמו שצריך. אפשר להוסיף תריס שקוף או אחר לחלון ממ"ד בתנאי שאין פגיעה באטימות של החלון ואין הסרה של הדלת/תריס שעשוי ממתכת ושאין שום הפרעה לסגירה מהירה של דלת המתכת על החלון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות