נייר אלומיניום
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
גם לכסות אוכל בתנור בנייר אלומיניום לא רצוי כמו התשובה לאפייה בתבנית זו? האם גם מופצים אדים רעילים לחלל התנור חוץ מכניסת האלומיניום לאוכל? ומה המדיניות לגבי כיסוי אוכל בניילון נצמד? תודה
נכון, לא רצוי לכסות עם נייר אלומיניום בתנור. לא מדובר בכלל בגזים. אלא בתגובה של האלומיניום ונוצר חומר מוצק שנכנס לתוך האוכל. הכמויות קטנות בשביל לראות בעין, אך נכנס. לפעמים כמות גדולה יותר ותוכלי לראות חתיכות אפורות, לא מבריקות על האוכל. לאכול את זה לא מומלץ. בתנור אפשר להשתמש בניר אפיה ובשקיות אפיה במקום האלומיניום. אי אפשר להשתמש בניילון נצמד בתנור.
מה היא שקית אפיה? לגבי ניילון נצמד ,הכוונה לשימוש כללי בניילון זה לא בתנור קראתי שיש בעיה עם החומר שבשקית שגורם לגמישותו. האם כך?
את בשמותיך השונים עוברת הגבול שוב ושוב. נראה לי שעברת את הגבול של הטעם הסביר בשאלות שלך. תחזרו על שאלות אלה והם תוסרנה.זה לא פורום צרכנות. תשאלי בפורום צרכנות לגבי שקיות אפיה. כמו גם איפה לקנות כל דבר. אין שום בעיה בשימוש בנילון נצמד על אוכל. הוא לא מיועד לחימום לא בגלל בעית חומרים אלא כי הנילון מאבד צורה. שוב לא בעית בטיחות, אלא בעיה של איכות המוצר ולא קשור לפורום הזה.