נייר אלומיניום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/01/2014 | 21:21 | מאת: מלכי

גם לכסות אוכל בתנור בנייר אלומיניום לא רצוי כמו התשובה לאפייה בתבנית זו? האם גם מופצים אדים רעילים לחלל התנור חוץ מכניסת האלומיניום לאוכל? ומה המדיניות לגבי כיסוי אוכל בניילון נצמד? תודה

נכון, לא רצוי לכסות עם נייר אלומיניום בתנור. לא מדובר בכלל בגזים. אלא בתגובה של האלומיניום ונוצר חומר מוצק שנכנס לתוך האוכל. הכמויות קטנות בשביל לראות בעין, אך נכנס. לפעמים כמות גדולה יותר ותוכלי לראות חתיכות אפורות, לא מבריקות על האוכל. לאכול את זה לא מומלץ. בתנור אפשר להשתמש בניר אפיה ובשקיות אפיה במקום האלומיניום. אי אפשר להשתמש בניילון נצמד בתנור.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות