ריח דפוס

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/01/2014 | 09:45 | מאת: מלכי

האם יש בעייה של נשימה של ריח דפוס מדפוס צבעוני חדש שמפיץ ריח חזק כאשר פותחים אותו מאריזתו בזמן הדפדוף? תודה

בדיוק כמו ריח בושם. זה שאפשר להריח לא אומר שמסוכן או לאו. יש אנשים שריח בושם מסוכן להם גם בכמות קטנה. כך גם ריח שארי שנשאר בדברי דפוס. כפי שניתנה התשובה מספר רב של פעמים קודם. כל חומר מסוכן, תלוי בכמות ובמספר החשיפות. חשיפה מזדמנת לכמות קטנה של חומר, כן מדובר בכמות אפסית, גם אם הריח חזק, אין בה בעיה אלא אם אלרגיים לחומר או בעיה בריאותית אחרת. הכי טוב תפתחי חלון. אין מה לעשות מעבר לזה.

21/01/2014 | 15:02 | מאת: מלכי

כפי שהסברת בעבר, הכוונה לנשימת הריח בלבד,ולא נצמד לכלום ,ידיים למשל,שולחן,נכון?

בלבד. כפי שכבר עניתי, אם יש רגישות אלרגית תהיה תגובה אחרת, אין בעיה. לא נכנס ולא נצמד לשום דבר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות