פלאפון וטיפות עיניים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/01/2014 | 18:41 | מאת: גיא

שלום, יכול להיות שהשאלה שלי מעט מצחיקה אבל אשאל בכל זאת: האם פלאפון שנמצא בסמוך לתרופה (טיפות עיניים) עלול להשפיע עליה בצורה כלשהי? האם יש מניעה לשים אותם בצמוד (בתיק לדוגמה)? תודה רבה

אין שום מניעה.

18/01/2014 | 16:32 | מאת: שושי

אני חושבת שהכוונה שלו אם יורשה להעיר אם יש קרינה כניסת קרינה לטיפות. סליחה על ההתערבות

חושבת שהבנתי טוב מאוד את השאלה, וכך גם התשובה. אץ שוב חוזרת לנושא שכבר נענת לו מספר פעמימים - לא אין השפעה של שדות אלטרומגנטיים! בדיוק כמו חשמל, מואר ואין. אז כך גם השדה של הפלאפון, עובר ואין.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות