רטיבות ועובש בקיר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/01/2014 | 13:02 | מאת: שירה

שלום ד"ר קויפמן, לגבי רטיבות/עובש בקיר בחדר שינה -האם בעייתי? איך לטפל? תודה רבה שירה

שאלה חוזרת. יש ליבש את הרטיבות. אח"כ לצבוע עם צבע דוחה עובש. אם עולה על חפצים להשרות באקונומיקה או להעביר עליהם סמרטוט עם אקונומיקה. לא מהווה בעיה בדרך כלל. מעלה רגישות נשימתית אצל ילדים ואנשים אסמטיים או עם אלרגיות.

19/01/2014 | 12:56 | מאת: שירה

תודה. איך לייבש? זה רק על הקיר. לנגב עם אקנומיקה?

ליבש הכוונה לפתוח חלונות ודלתות ולאפשר לקיר להתיבש. אפשר להשתמש בסמרטוט ספוג באקונומיקה ולעבור על הקיר, לא מזיק לאף אחד, כמובן עם חלונות פתוחים. הכי פשוט כאשר יתיבש, לצבוע בצבע קיר עם חומרים מונעי עובש. וחשוב ביותר לתקן את נקודת כניסת המים, נקודת ההרטבה אחרת הכל לחינם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות