ספה בריפוד פלסטי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/01/2014 | 19:02 | מאת: שושי

האם יש בעייה לרפד ספה בריפוד פלסטי במקום עור, מבחינת חימום המקום בישיבות ממושכות? סליחה על הבורות.

שאלה ששוב לא קשורה ישירות לנושאי הפורום, ואת שוב שואלת שאלות שהן כמו להראות שממים קרים אפשר לקבל כוויה. לא קורה. נתנה תשובה שוב ושוב שאין בעיה. התשובה לא תשתנה אם הפלסטיק בחדר ליד המיקרו או ליד מדיח הכלים. מה את חושבת חום הגוף? 36-37 מעלות צלסיוס, למה שישפיע על הספה, היא לא עשויה מקרח שימס. בטמפרטורה נמוכה כזו לא קורה שום דבר!

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות