תבניות אלומיניום לאפייה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/01/2014 | 19:27 | מאת: שושי

האפ יש בעייה באפייה בתבניות אלומיניום דקות חד פעמיות, יש הטוענים שהמוצר אינו בריא כלל. האם כך? תודה

כן, בהחלט. מגע העוגה עם התבנית מובילה למעבר של אלומיניום לתוכה, לקרום העוגה, ולאחר כך אוכלים את זה והאלומיניום מצטבר בגוף.

12/01/2014 | 19:58 | מאת: שושי

אך כיצד ניתן לאמר זאת לאנשים שמביאים לעבודה או לימי הולדת עוגות בתבניות אלו ?הם כועסים ולא בטוחים שזה יכול להיות נכון, ולסרב לאכול את העוגה. אולי יש אפשרות להעביר את המידע הזה לפחות בתפוצה רחבה יותר?

יש היום מודעות לנושא ורוב ההורים יודעים שיש בעיה עם האלומיניום, הרבה משתמשים בתבניות ניר או שמים ניר אפיה. את לא חייבת לאכול ואם כועסים בעיה שלהם.

13/01/2014 | 12:22 | מאת: שושי

תודה

ממש לא שאלה לפורום!!

03/08/2020 | 13:47 | מאת: יצחק

שלום וברכה רציתי לשאול בבקשה, האם תבנית ללחם עשויה מחומר אלומיניום קשיח (שאינה חד פעמית)גם מסוכנת לאפייה כמו התבניות חד פעמיות?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות