בנייה מעל מיכל סולר בבניין משותף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/01/2014 | 14:56 | מאת: אביגיל

שלום, אשמח לקבל את עצתכם, אני גרה בקומת קרקע ומעוניינת להגדיל את הסלון, אולם מיכל הסולר של ההסקה המרכזית של הבניין, נמצא מתחת לשטח עליו אני רוצה לבנות, יש בעיה בטיחותית לבנות מעל מיכל הסולר? האם צריך מפעם לפעם להחליף את המיכל? אציין כי מילוי המיכל מתבצע מחדר הסקה שהכניסה אליו מהצד ולא מהכיוון שלי..

לפני הכל את צריכה לקבל אישור מהעיריה/מועצה מקומית לבצע את ההרחבה וגם אישור של הדיירים בבית. לאחר קבלת אישורים, תוכלי לבנות מה שאת רוצה. תמיד יש אפשרות שיצטרכו להחליף מכל בגלל לדוגמא נזילה שתהיה או פגיעה אחרת במכל. אי אפשר להגיד מסוכן לא מסוכן אם לא רואים בעיניים, כל מקום והבעיות/אין בעיות שלו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות