שקיות בטמפרטורה גבוהה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/01/2014 | 17:37 | מאת: שושי

דר נכבדה, אתמול ראיתי שליד ארון מכונת הכלים ,ישנה מגירה שיש בה שקיות נילון שהתחממו. האם זה תקין להמשיך להחזיק שם ניילונים בהנחה שטמפרטורת החום במדיח מגיעה ל55 מעלות . תודה

גם לזה קבלת תשובה בעבר יותר מפעם אחת. לא נאמר בשום מקום שחימום ניילון בעיתי. כמו שלא מקבלים כוויה ב 20 מעלות לא קורה כלום לניילון בטמפרטורה נמוכה. זה שהמדיח ב 55 בהחלט זו לא הטמפרטורה של הניילון. טמפרטורה נמוכה ובה לא יקרה לניילון שום דבר.

02/01/2014 | 22:10 | מאת: שושי

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות