נורה חסכונית נשברה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/12/2013 | 18:12 | מאת: ליל

נשברה לנו נורה חסכונית בחדר השירותים. בעלי הרים וזרק מחוץ לבית אך לא המתין רבע שעה. כ-2 מטר מהחדר יש לנו שני תינוקות בני חצי שנה. בעלי רגוע כי הוא טוען שבנורה שקנה אין כספית. יכול להיות שהוא קנה נורה חסכונית שלא מסוכנת בשבירה שלה? יש סכנה לילדים?

28/12/2013 | 18:26 | מאת: ליל

תוספת לשאלה: אני לא נגעתי בכלום אך הייתי בחדר ליד (ממה צמוד) מיד לאחר ההתנפצות הנורה עד למספר שעות. אני מניקה. האם החומר חדר לחלב? לא ראינו בפועל שום חומר מלבד זכוכיות, וניקינו את הרצפה בסמרטוט רטוב. האם יש עדיין דאגה של כספית?

ממש לא ברור מהיכן את מגיעה לכל המסקנות המוזרות האלה. נשברה מנורה, מנקים בזהירות שלא להחתך. מוודאים שאין זכוכית על הרצפה ובזה נגמר הענין. לא חודר לכלום כי אין מה שיחדור. לא פוגע בך ולא בתינוק אחד ולא בשניים כי אין מה שיפגע, לא אחרי דקה ולא אחרי מספר שעות. חבל שאתם סתם מכבידים על החיים שלכם שאין כל סיכון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות