סיר נירוסטה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

26/12/2013 | 10:26 | מאת: מעיין

שלום רב ידוע שלא משפשפים סירים קרמים או טפלון עם סקוץ' גס או ברזלית,אבל את סירי הנירוסטה שלי אני כן מנקה לפעמים עם ברזלית כי קורה שנדבק אוכל שרוף או שאריות מזון שנדבקו חזק. האם זה מסוכן? האם נפלט מנירוסטה חומר מסוכן? תודה רבה

בשום מקרה ההנחיה של לא לשפשף סירי קרמיקה או טפלון מתיחסת לבטיחות אלא לשמירה על המוצר עצמו. אין פליטה של חומרים מסוכנים באף אחת מהדוגמאות שלך כולל סירי נירוסטה. לכן, תשפשפי או לא החלטה שלך. ישפיעה על היופי של הסיר ועל אורך החיים שלו לא קשור לחומרים מסוכנים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות