ההמשך לתשובתך על חומצת מלח

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/12/2013 | 21:11 | מאת: ליאת

יש ארון ענק בחנות שלא ניתן להזיזו מת לנו עכברמתחת לארון שהפיץ ריח נוראי בחנות במקום להזיזו בחרו לשפוף שם חומצה ושהיא לא תדלוף לכל החנות בחרו לאטום את הפתח את הארון לא ניתן להזיז מה שאומר שהחומר ישאר שם לעד והשאלה אם זה לא מסוכן לי אני מרגישה שכל החפצים בחנות נגועים באדים של החומר ואני לא יודעת כמה זה מסוכן לבריאות שלי... תודה רבה על ההתייחסות ועל התשובה המנומקת והמהירה

ואוו, טיפול ממש לא מתאים בבעיה. אין דבר כזה לא ניתן להזיז. כמו ששמו אותו אפשר לפרק, אולי יקח קצת זמן וכסף, אך דרך הפעולה שהשתמשו בה שגויה לגמרי. החומצה נדיפה, אז עם הזמן היא תעלם. היא לא נספגת בשום חפצים. מספר ימים היא תתנדף ותעלם. אך בגלל הסיליקון, יקח לה יותר זמן, אך היא תעלם. החומצה הזאת לא יכולה לטפל בעכבר מת!! ראיתם יותר מדי סרטים, זו לא החומצה!! החומצה הזאת פשוט עכשיו גורמת לנזק לרצפה ולארון מתחתיו שפכתם אותה. לאט לאט, עוד מעט תצטרכו לטפל בארון! העכבר ישאר וימשיך להסריח. הסיליקון, ימנע כניסה של עכבר חי חדש אך המת ישאר. כדאי לפרק הכל, לשטוף היטב, ולהזיז הארון, ולהזמין מדביר, או להזמין איש אחזקה שיטפל בבעיה. מבחינתך, כמו שנאמר בתשובה הראשונה, עד שהריח לא נעלם, הוא לא ישאר לנצח, של הסיליקון ושל החומצה, תשבי לעבוד במקום אחר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות