מנורת פלורסנט

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/12/2013 | 11:18 | מאת: vered

ברשותי מנורת פולרסנט שלא עובדת. האם אפשר לזרוק אותה ישירות לפח? תודה

עד שהרשות בה את גרה לא מספקת לך אפשרות לשים את המנורה במקום איסוף מתאים, את יכולה לזרוק לאשפה העירונית. כמובן, את יכולה להתקשר לרשות שאת גרה בה ולשאול אם יש איסוף או מקום מתאים למנורות משומשות. אם יש לשים שם, אם לאו לדחוף הרשות להתחיל לבציע שרותים מתאימים גם לנושא זה.

16/03/2014 | 14:16 | מאת: רותם

www.proled.co.il  או www.innerg.co.il הן דוגמא לחברות שמקדמות שיווק ומכירת תאורת לד ירוקה וחסכונית שאינה מזהמת את הסביבה ואינה מהווה סכנה בשום דרך שהיא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות