קופסאות פלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/12/2013 | 16:37 | מאת: שושי

האם ניתן לאחסן אוכל בקופסאות מפלסטיק במקרר? כלומר אים הפרשת חומרים לאוכל מהפלסטיק? במקום עבודתי אני רואה שמחממים אוכל במיקרוגל בכל מיני קופסאות מפלסטיק(חוץ מחד פעמי)האם זה תקין? תודה

הנושא הזה עלה שוב ושוב. אין שום הפרשה של חומרים מהפלסטיק לאוכל כאשר הם נמצאים במקרר. זה מיתוס אורבני שמישהו הפיץ בצחוק לפני שנים באינטרנט, ומאז זה שם. אפשר בהחלט לחמם אוכל במיקרוגל, תוך שימוש בכלים עשויים מפלסטיק. אם הכלי מיועד למיקרוגל אין הסתייגות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות