הוראות ייבוש מגבות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/12/2013 | 17:30 | מאת: מלכי

הכנסה של מגבות מטבח למייבש כביסה,למרות שהיה רשום לא להכניס למייבש (ראיתי אחר כך),והוראת הכביסה לכבס ב30 כן בוצעה, האם עצם הכנסת המגבת למייבש גרמה למגבת להיות. בטמפרטורה גבוהה מהמותר ולהמסת חומרים ,או גזים מסוימים לשאר הבגדים ?סליחה על הבורות תודה

זו עוד שאלה שאינה קשורה לפורום. קיבלתם תשובות שוב ושוב על שאלות כאלה ואותה תשובה שוב ושוב שאין בעיה והנושא לא קשור לפורום זה. אז תשאלו את כל השאלות האלה בפורום צרכנות כי הקשר לבטיחות הוא אפסי ולא קיים וכל מה שקיים זה איכות המוצר וזה לא שייך לפורום.

15/12/2013 | 18:57 | מאת: מלכי

15/12/2013 | 19:25 | מאת: מלכי

ניסיתי למצוא תשובה בפורום צרכנות,אך הבנתי שהחומר בשם ספנדקס ב1%-כלומר חומר סינטטי כמו ניילון כפי שהיה כתוה הוא החומר הרגיש כאן לטמפרטורות גבוהות של המייבש ,הוא החומר שעוזר לאלסטיות. אם אפשר בבקשה לקבל מידע מה קורה לחומר זה בטמפ גבוהות. תודה

שם מפוצץ לסיב סינטטי בדיוק כמו כל הבגדים שאת ושאר בני הבית והחברים לובשים. אין בו שום יחוד או בעיה. אפשר להרתיח אותו לעשות מה שרוצים. אין שום שחרור של שום חומר מסוכן. היצרנים אומרים לך לא להרתיח כי הסיב מתקלקל, בדיוק כמו שלא מרתיחים בגד מצמר כי הסיב מתקלקל. זה הכל רוצים שישארו לך מגבות יפות ולא מכוערות.

16/12/2013 | 12:02 | מאת: מלכי

31/01/2014 | 20:28 | מאת: יניב גבריאל

קניתי לפני כשבועיים חמישה תחתונים שארוג כותנה אך רק 5% ספנדקס וזה אולי מזלי כי זה עשה לי פריחה וגירוד במפסעה קצת אין לי ספק שזה מיזה כי אני שומר על הגיינה תודה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות