שאלה לגבי אקונומיקה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/12/2013 | 00:54 | מאת: אריק

שלום רב על גבי מיכלי האקונומיקה שאני קונה יש בד"כ תאריך תפוגה של שנה מיום היצור. השאלה שלי היא כאשר אני כבר פותח את הגלון כמה זמן הוא יכול להחזיק מעמד מבחינת החומר הפעיל, עד שהוא הופך לאט לאט ללא פעיל? כלומר יש פירוק של החומר בתוך הבקבוק לפי מה שהבנתי. חודש, חודשייים , שלושה?? תודה רבה על ההתייחסות אריק

אקונומיקה איננה חומר יציב והיא מתפרקת עם הזמן, כך סתם בבקבוק, פתוח או סגור היא מתפרקת. לכן, יש לה תאריך תפוגה, שבעצם בתאריך זה ריכוז האקונומיקה בבקבוק ירד מאוד או שהיא כבר התפרקה לגמרי ואז היא כבר לא תעשה את עבודת החיטוי אליו היא מיועדת. אם השארת את הבקבוק ללא פקק זה ענין של ימים עד שבוע עד שהכל יתפרק. הפירוק בבקבוק סגור או שנפתח והפקק הוחזר, לפי תאריך התפוגה, כל חברה עם המוצר שלה והיציבות שלו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות