גז ראדון בחניון קניון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/12/2013 | 10:15 | מאת: שיר

נשאלה שאלה כאן בבית ליעוצך: אם במידה והצטבר גז ראדון בחניון שהוא לא מאוורר בקניון ,האם קיימת אפשרות שזה ימצא גם בקומה ראשונה של הקניון דרך הרצפה? תודה

קודם צריך לוודא שיש ראדון בחניון. לא אוטומאטית בכל חניון יש ראדון. אם כן יש ראדון ואם אין אוורור, והראדון מצטבר, ומאחר שהראדון הוא גז הוא עולה לקומה הראשונה וגם לקומות נוספות. לא דרך הרצפה אלא דרך סדקים בבטון, בקירות ודרך פתחים כמו מדרגות. לדיוק - לא נותנים יעוץ בפורום, רק עונים על שאלות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות